Psikolojik Sağlamlık

Pandemi döneminde okullarımızda yapılan çalışmalara ek olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Psikososyal Destek Programı içeriklerine buradan ulaşabilirsiniz.

01.11.2021 153

"Salgın Hastalık Sürecinde Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak İçin Yapmamız Gerekenler" afişi için Tıklayınız

Aileler için "Küresel Salgın Sürecindeki Belirsizlikler Karşısında Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak" broşürü için Tıklayınız

"Travmatik Yaşam Olayları ve Ailede Psikolojik Sağlamlık - Aileler İçin Bilgilendirme Rehberi" kitapçığı için Tıklayınız.

"Aileler için çocuklara yardım rehberine" ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar için etkinlik kitapları

Elif ile Alp 1 "Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı 1" ulaşmak için tıklayınız.

Elif ile Alp 2 "Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı 2" ulaşmak için tıklayınız.

Elif ile Alp 3 "Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı 3" ulaşmak için tıklayınız.

Elif ile Alp 4 "Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı 4" ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar için hikaye kitapları

"Gizemli Benekler"hikâye kitabıiçin Tıklayınız

"Beneklerini Kaybeden Sarı"hikâye kitabı için Tıklayınız

"Bulutun Fidanları"hikâye kitabı için Tıklayınız