Bozüyük Hayme Ana Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara ulaşıp potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini sağlamak; ve okul öncesi özel eğitim alanında Türkiye´de önder ve rehber bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; okulumuzda özel eğitim alan öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları, ailelerin bilgilendirilmesiyle okul-aile işbirliğinin güçlendirilmesi ve eğitim kadromuzun meslekî gelişiminin sağlanması ile öğrencilerimizin gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirilmesidir.

Başarılar:

Saatler: 09.30-14.30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis vardır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bozuyukhaymeanaozelegtmanaokulu.meb.k12.tr

Adres - TEKKE MAH. HOCA MUSTAFA SK. HAYME ANA ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU BLOK NO 63 İÇ KAPI NO 1 BOZÜYÜK / BİLECİK

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 2 numaralı dolmuş ile okula ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 1 KM dir.